Hejsan!! =)

Idag har jag bara haft tvätt från 10 till 12.30 typ sen så skulle jag o mamma, min bror till utveklings samtal i skolan!! Mm hahhah..det var juh..inte så kul.? fick bara dåliga beröm och sagt att jag inte sköter mig i skolan och allt går ner åt i varje ämne förutom idrott och slöjd,franska.....Så jag har bestämt mig att jag ska bli mkt bättre i skolan och hemma!

Och..aaa  juste jag och sara var hos kenet läranen (biträdande rektor) och fick ansökan till 6E! sång klass som ni vet och det är i samma skolan som jag går i så det var toppen! och vi hoppas att jag kommer in..!=)Jag ska nog sjunga ``White horse´´ eller ``teardrops on my giutar´´ av Taylor swift=) för man måste juh sjunga en låt till dom, sen hörde jag att dom kmr att ge dig en låt som du ska sjunga=) så.. e ganska upphetsad"!!

MEN... mitt problem är att min mamma och min mentor kom överens att jag måste jobba på mitt skolar arbete. Och om det blir bra så sa min mamma att det är inga problem att börja i 6E då..! men...men det får nog bli efter sommaren! Ska  berätta nyheterna till noki på torsdag för hon var ledsen att jag skulle byta nu! Hon hade också tänkt att byta:) efter sommaren...=) Juste onsdag och torsdag lediga...just nu!! yehh..!! =)

LOVE YOU =)