Hej bloggen!

Idag så gick jag till skolan :) Det var ganska kul faktist:) Men jag anstängde mig mera på lektionerna typ som att lyssna och reka upp handen! och göra det som sägs:) Det såg ut som det gick ganska bra idag men det är juh bara fredag...sen kmr månad och hela andra veckan sen venckan där på. För sen så kmr min mentor att ringa hem....?? om det blir bra så får jag börja i musik klass!!*............YEEAAHHH..!! ahahhhhah sry är bara så glad:) Jag har faktist fått hem typ 50 sidor matte? ska göras till onsdag! Hoppas jag hinner...sen så har jag svenska ..och engelska till tisdag!! ¨=(( men får tåla:)

Har precis ätit mat och hade tänkt gå ut och ta en lång skön promenad=)  Jag åkte hem idag med noki (bussen) vi skulle gå hem till henne och plugga men det blev ej så??...WHY?....aa juste ...haha....=)                     Och aa juste  jag har leta efter en blogg med fin design även försökt ladda ner ...men det funkar ej på bloggo.nu bara typ blogg.se osv              Fredag!!...yess!!

LOVE YOU =)